Notícies

Resum fires del 2022

Resum Fires del 2022

Després d’uns anys afectats per les restriccions relacionades amb el Covid-19, el 2022 ha estat un any molt fructífer en quan a la nostre presencia en fires de múltiples sectors i diferents localitats.

Aquest any 2022 RATERA ha estat en 4 fires:

MD&M West (Los Angeles, Estats Units, abril del 2022).

  • Una fira de referencia en maquinària farmacèutica, les fires MD&M són un bon punt de trobada amb els nostres clients del sector mèdic que treballen trenats, per exemple el fil quirúrgic. Ratera va portar 2 màquines de trenar per sutura de última tecnologia. Una d’ elles era la màquina de trenats plans i rodons de manera continua amb transicions automàtiques sense nusos.

Techtextile North America (Atlanta, Estats Units, maig del 2022)

  • Ratera és subministrador de Màquines de trenar als Estats Units des de els anys 70. Aquesta fira va ser una gran oportunitat per retrobar-nos amb els nostres clients i comentar les necessitats que tenen en el seu mercat.

Techtextile – Frankfurt (Frankfurt am Main, Alemanya, juny del 2022)

  • És una fira de referència en aplicacions tèxtils tècniques. Ratera va exposar vàries màquines. Per un costat, la bobinadora automática ML-100, oferint una alta precisió i calitat de bobinat. I per l’ altre, una màquines de trenar de 16 boixets i ecartament 160mm per cordes.

ITME Índia (Noida, Índia, desembre de 2022)

  • L’ objectiu de Ratera va ser promocionar la inversió en maquinària tèxtil a la Índia, la ITME es posiciona coma a “hub” de referencia. Ratera va portar diferents models de maquinària : una trenadora per xarxes de pesca, una trenadora de corda esportiva, una màquina de sutures amb patrons marcats i la comentada anteriorment, la bobinadora automática ML-100

Mitjançant la noticia, us volíem agrair a cada un dels participants les vostres visites a les diferents fires on hem participat. Han estat molt profitoses per reprendre el contacte, presentar-vos les nostres novetats i conèixer millor les necessitats de cada mercat.

Seguidament, voldríem agrair a tota la nostre xarxa de representants comercials per col·laborar a que totes les fires hagin estat un èxit.

Finalment, comentar que tenim moltes ganes dels pròxims esdeveniments aquest any 2023. On la primera cita serà a Milà, Itàlia a la ITMA 2023, principal fira a nivell mundial de maquinària tèxtil. I després a Shanghai, Xina en la ITMA ASIA 2023, principal fira de maquinària tèxtil al continent asiàtic.

Noticias relacionadas